SANDAL CUMHURİYET İLKOKULU
Sandal Mahallesi Kula/MANİSA
2368472020

VİZYON

Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı ve Milli Eğitimin temel hedefleri doğrultusunda çağdaş, demokratik bir anlayışa sahip, Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, yeniliklere açık, evrensel dünya görüşüne sahip başarılı öğrenciler yetiştirmek. Sandal Cumhuriyet İlkokulu olarak; Gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim Öğretim ortamı yaratılması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

MİSYON

•Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. •Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. •Çevremize de eğitim vermek için varız. •Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. •Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarı
Öğretim Şekli :Tamgün